Forum najlepszego polskiego klanu rf - Savigato.
damiano120Reprezentant
Chciałem oficjalnie przeprosić całe grono Savigato leaderów jak i wszystkich member`ów . Dzisiaj popełniłem głupi błąd i nie dziwię się waszej reakcji . Nic mnie nie usprawiedliwia. Mam nadzieję że mi to wybaczycie . I jeszcze raz PRZEPRASZAM

KisieluUżytkownik
kisieluu@aqq.euczy Ja o czymś nie wiem?

Użytkownik
Czy ja o czyms nie wiem czy mi sie tylko wydaje?
Reprezentant
Yyy, ock?
KisieluUżytkownik
kisieluu@aqq.euw takim razie czekamy na wyjaśnienia.

damiano120Reprezentant
Mianowicie zagrałem z paroma osobami gvg grałem 3 razy 1 raz przegraliśmy ;/

O POTĘŻNY GREGORIUS MAXIMUS WYBACZA CI.
Co prawda sprawa wyjaśniona damiano do nas wrócił,ale chce wyjaśnić iż dokładniej chodziło tu o to dlaczego nie ma już u nas pozostałych 3 osób.Jak wiadomo,nie macie "prawa" grać GvG bez naszej zgody(naszej w sensie Judoki;Ethicala;mojej).Ktoś powie zaraz,że on może zagrać no to zagraj i się pożegnamy,a i tak sobie to odrobimy tak jak tamten wcześniejszy incydent(nawet jak wygrasz to Cię nie usprawiedliwia bo zignorowałeś masterów..dla jasności bo już ktoś o tym dziś pisał).No ale wracając do Damiana w przeciwieństwie do reszty która nas wyzywała,on się nie wypierał i podszedł do tego dorośle wiedzieliśmy,że mu zależy i tego żałuje i wcale nie musiał nam giftnąć karty potrzebnej do wstawienia logo ... No ale jest już u nas i odradzam gry bez pozwolenia,pograć kiedyś pogracie jak nadejdzie czas.
Na obecną chwile musimy dokończyć całą sprawę z turniejem,potem będziemy wspólnie z wami wymyślać taktyki żeby bez problemowo wygrywać nawet z laggerami.