Savigato Clan

Forum najlepszego polskiego klanu rf - Savigato.

#1 2011-02-14 08:09:36

Junzo

chuj ty

Punktów :   

Przyszłość

Tak więc parę osób pyta czy mamy rozpad powiem z góry ,że nie bo my(masterzy) gramy w to pod pewnym względem dla tej gildii nie dla rf'a jakby tej gildii nie było to byśmy grali w coś innego zamiast rf,może parę osób z was także,no ale po prostu my zostaniemy nawet sami i gralibyśmy sporadycznie albo z długimi przerwami,bo nie gramy tylko w to ,więc tak to wychodzi..na początku tak było doszło paru zaufanych graczy którzy nigdzie się obecnie nie wybierają,a czasami mamy słabą aktywność ,a im to widocznie nie przeszkadza tym co przeszkadzało odeszli.[parę osób ,ale nie przez aktywność tylko kick'i lub tworzenie swoich gildii ,które zresztą już upadły..]+[2 osoby,rzekomo przez aktywność]+[Gregor którego nie było 2 tyg. jak nie dłużej ,więc to przez swoją aktywność chyba,albo niech zmieni wymówkę zresztą nie o tym teraz].

Chciałbym poruszyć temat low lvls w Savigato.
Jest dużo chętnych,ale najczęściej się nie nadają przez:wyzywanie,ortografię,totalny brak skilla i takie tam..
Lecz jak tak naprawdę wam zależy nad zwiększeniem liczebności Gildii to wpadłem na pomysł - zabawa w mentorów.
Polegało by to na tym ,że chętne osoby brały by takiego nowego gracza pod skrzydła i uczyły ciekawostek o rfie,mam tu na myśli wytłumaczenie wszystkiego co potrzebne żeby taki gracz nabrał ochoty do gry[przed zbieraniem 40k na scroll dużo graczy wymięka].
Można pokazywać mu różne bugi albo
jak bezpiecznie wchodzić po demo czy gdzieś tam,
air graby,
potrenować kontry,
porobić bossy żeby załapał trochę kasy,
co wam wpadnie do głowy bo to wy jesteście mentorami :>
i najważniejsze pilnować żeby nie tykał się channelu Guild,bo w tym cały problem.Dojdzie ,wejdzie, przegra 5 razy i takich może być mnóstwo ,więc stąd ten cały mentor.

Można samemu sobie szukać podopiecznego tylko musi spełniać te warunki niech tam ogarnia ortografię i nie wyzywa..to nie tak dużo dobry być nie musi bo wy jesteście od tego,żeby stał się dobry.

Może być też tak że po całym wyuczeniu ,pomocach i w ogóle on/a nas oleje i odejdzie,więc ogólnie - ciężki temat dla hardcore'ów.

Więc nie ma co szukać h-lvlowców,bo oni po prostu są już zajęci(bo mało polaków w rf zresztą po prostu mało osób z EU w to gra :< ),a podkradać graczy nie będziemy..dlatego właśnie może jedynym pomysłem jest właśnie to,a jak macie jakieś inne to pisać - od tego jest forum.

Aha możecie też wysyłać na to forum chętnych polaków niech z nami trochę pogadają to też rozwinie forum ,a tego nam trzeba.
Jak jakiś znajomy chce zmienić barwy to mu powiedzcie żeby wysłał aplikację ,a my to w przeciągu paru dni oblookamy.

http://img192.imageshack.us/img192/3605/sygn1.jpg
Exo Cores:Yaki,Persona,RedBow,Samurai,Devil Shadow,ThunderS Charger,YB Wolf,CannonB,Heaven's Fist,Shamanowe:o
Sacred Scrolls:Praying,Scorp,Stinger,Hitman,Zin,Persona,PW,Avenger,PKK,Sambo,BWN,Bagu,Dragon,SB,Muay Thai,Shaolin,Kung Fu

#2 2011-02-14 09:23:05

Nightmarka

Użytkownik

513929
Call me!
Punktów :   

Re: Przyszłość

Z tym mentorem mi sie podobuje Lecz nauczysz takiego grac , a on cie oleje wiec ... Mysle ze zanim przyjmiemy low lvl'owca trzeba bedzie troche z nim pograc ,zobaczyc  jak sie zachowuje ...

http://pic.20dollars2surf.com/ban_pl_46860_141978.gif   <-- Klik klik

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=141978 <- Link polecajacy (Klik)

#3 2011-02-14 15:44:11

Junzo

chuj ty

Punktów :   

Aha zapomniałem żeby tutaj napisały osoby chętne,a potem zrobi się jakąś listę mentor - uczeń etc.

@up no tak,to musi być nie byle kto..taka osoba której bardzo zależy która darzy nas szacunkiem od początku,bo nie ma sensu uczyć kogoś że Savigato jest najlepsze.W sumie napotkałem już paru takich co im bardzo zależało i pisali w miarę poprawnie[osobiście mnie to wkurza jak kolo wylatuje mi z tekstem "pszyjmij muj inwite do pszyjaciul"]ale z tego co widzę to zostają w okresie zbieractwa na pierwszy scroll i przestają grać,bo to ich odrzuca od gry przez co tak mało osób w ogóle(nie tylko z polski) gra w rf..dlatego ta cała zabawa w mentorów.Nawet nie mówię o tym że macie kupować nowym scrolle i liczyć na to że będą grać.Po prostu jak ktoś wchodzi do gry i wie ,że ma super kolegę!/nauczyciela!/etc to wchodzi chętniej,więcej,częściej potem robi się z niego pro i zdobywa dla nas cenne punkty.Tylko po prostu trzeba z nim grać wytrwale, na początku gra z nim będzie jak 3vs4, na bossach też wam nie pomoże dlatego jak mówiłem to dla twardzieli z dobrą psychiką.

http://img192.imageshack.us/img192/3605/sygn1.jpg
Exo Cores:Yaki,Persona,RedBow,Samurai,Devil Shadow,ThunderS Charger,YB Wolf,CannonB,Heaven's Fist,Shamanowe:o
Sacred Scrolls:Praying,Scorp,Stinger,Hitman,Zin,Persona,PW,Avenger,PKK,Sambo,BWN,Bagu,Dragon,SB,Muay Thai,Shaolin,Kung Fu

#4 2011-02-14 16:59:03

damiano120

Reprezentant

12855174
Punktów :   

To w razie czego mógłbym zostać mentorem jeśli oczywiście pozwolicie xD

Klasa: striker, alchemist, soul fighter, elementalist, android,Saver,Shaman
Scroole: Avenger, Red Scorpion, Zin Karate, Kung Fu, Plum Ninjitsu,Dragon, Zin Taekwondo
Exo: Suriya Crystal, cannon barrel, YoungBlood Wolf, Devil Shadow, Blade Spirit, Yakki Cannon, Cupid`s Bow, Descructive staff, MAS
http://img411.imageshack.us/img411/350/sygnaq.jpg

Stopka forum

RSS