Forum najlepszego polskiego klanu rf - Savigato.
Kco tam.
Mianowicie znowu zawracamy wam dupe o logo
Lecz teraz powiem o co dokładniej nam chodzi:
1)Jak można zauważyć w rf wszystkie loga mają..jakby to ująć zjebaną 8-bitową grafikę no ale cóż tak więc zmierzam do tego iż nie możemy wrzucić zajebistego logo z odblaskami oraz przeróżnymi efektami które na prawdę są wyjebiste,lecz rf je jebie na 80% i mamy tylko 20% efektu z czego logo wygląda jak rozmazane wypizdgówno i musicie wziąć to pod uwagę przy projekcie.
2)Jako że logo jest chujowo małe bo w końcu widać je tylko w roomach itd itd tam nad ludzikami niczego nie ma,ale nie mogli wstawić tych jebanych logo w wolne miejsce gdzie by mogło być nieco większe i widoczniejsze tylko poupychali przy nickach,no ale na to też nie poradzimy tak więc logo musi być przejrzyste żeby w tak małej zjebanej kratce był jakiś symbol który nas szpanersko wyróżni w świecie fighterów.
Moja propozycja jest jedna: literka "S" widoczna, wiadomo czemu S etc..ale możecie wymyślać coś innego to tylko taka najłatwiejsza opcja.
Nasze kolory są powiedzmy takie jakich użyłem w tym kiedyś(No chyba że ktoś zrobi jakieś inne i będzie ociekało zajebistością to zmienimy barwy specjalnie dla tego logo![po prostu daje propozycje takich jakby ktoś nie miał pomysłu z kolorami,ale sam motyw]):
Od razu..Czemu z tego nie zrobiłem logo?Bo jest za duże,zresztą po zjebanym zmniejszeniu napis będzie nie czytelny,a wycinając samo "S" wyjdzie chujowo ,bo tam "A" trochę wjechałem zresztą nie uważam żeby to "S" było zajebiste więc po to ten temat.
aha,od razu powiem czemu ja się tym nie zajmę - nie mam czasu ostatnio,no ale możemy zwlekać i zrobię to za jakiś miech..lecz to wy pisaliście na tamtym chujowym forum,że chcecie logo więc dajemy wam szanse na jakieś propozycje,bo może ktoś ma talent to tu nam odjebie coś zajebistego i się wstawi no i cacy,a jak nam się nie spodoba to przynajmniej powiemy co jest nie tak i albo się obrazicie albo powyzywacie lub też przyjmiecie uzyskany exp na forum i zrobicie kolejne zajebistrzejsze albo wszystko razem i coś gratis.
Teraz nie wiem czy tylko ja to nawet przy nickach logosów nie widzie nie wiem czemu xD
Hm no w sumie wczoraj też nie widziałem,ale mogło to być spowodowane chińskimi znaczkami :<
Reprezentant
To nie przez chińskie znaczki. Chyba się im coś zepsuło bo ja też nie widzę.